kollaasi

kollaasi

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Tapahtumarikas pariviikkoinen!

Viimeiset kaksi viikkoa on vietelty kotona ilman miestä koska hän on ollut työreissussa Saksassa. Viikonlopun oli kotona ja taas tänään lähti reissunpäälle. Harvinaisen yksinäinen olo hiipii välillä sydämeen kun joutui olemaan pitkään ilman rakastaan. Mää oon sellainen työntekoon pakenija. Tein pari viimeistä viikkoa töitä kevyttä 10-12 tuntiä päivässä ja remppaa kotona illat + tietty viikonloppu tuli paiskittua töitä aamusta iltaan (rehellisesti oikeestaan yö 2:een :D ) Siksi pientä taukoa myös blogista. Hyvä puoli on se että sain hurjan määrän rästihommia tehtyä ja niistä johtunut stressi helpottaa :) 

Kaiken kruunas vielä puhelu sinä aamuna kun olin viemässä miestä lentokentälle että veljeni perheeseen oli syntymässä esikoinen. Tapani mukaan kyynelehdin (ilosta) koko matkan kentälle, tälläinen ylitunteellinen hörhö kun olen.

Perjantaina kävimme vihdoista viimein katsomassa vauvelia ja siellä nukkui sikeesti maailman kaunein ja söpöin 12 päivän ikäinen muru <3 Voi niitä ilmeitä ja tuhinaa <3





Koulu on myös työllistänyt nyt ihan kiitettävästi ja on saanut yöt viettää powerpointtien äärellä, mutta se on kyllä sitä posiviitista stressiä koska rakastan sisustamista ja kaikkea siihen liittyvää!

Torstaina kävimme hyvän ystävän kanssa uuden Putiikki Rannalla-liikkeen avajaisissa nauttimassa vähän kuohuvaa ja vaahtokarkkia shoppailun lomassa! 
Upea liike ja ihana kahvila liikkeen yhteydessä :) Suosittelen tututstumaan!





Päätin myös yksi yö että vaatehuone lähtee remonttiin just nyt ja siitä se ajatus sitten lähti...
Porakonetta ja sorkkarautaa hakemaan kellarista ja laminaatit pois lattiasta. Miksi inspiraation täytyy iskeä aina puolen yön jälkeen??? Sain huoneen "valmiiksi" ennen miehen kotiinpaluuta mutta sain myös noottia etten ollut tehnyt seiniä ensin kuntoon ennen lattiaa :D Tuppaan joskus omassa kodissa vähän oikomaan... Noh, nyt on sitten tällä viikolla aikaa laittaa seinät. Ja sen jälkeen saatte kuvaa uudesta raikastuneesta vaatehuoneesta. Harmittaa vaan kun en ottanut ennen-kuvia ollenkaan...

Nyt vaan aurinko paistaa niin ihanasti että mua ei remppaan saa! Nautin nyt tästä hetkestä ja harmaalla säällä ehtii sitten taas maalisutien kanssa heilumaan :)




Ihanaa viikkoa <3




2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo kuva missä pikkuisen jalat ja vanhempien kädet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin! Mielestäni ihan pienissä vauvoissa on parasta pienen pienet sormet ja varpaat <3

      Poista

Kommenttejanne innolla odottaen :)