kollaasi

kollaasi

tiistai 21. heinäkuuta 2015

SPIRAL-tarjoitin.

Moikka :)

Kävimme miehen kanssa pyörähtämässä Tampereen keskustassa muutamassa sisutusliikkeessä ja silmiini osui yhden liikkeen näyteikkunassa upea tarjotin. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Juuri sentilleen oikean kokoinen ja kriteerit täyttävä eli pyöreä, mustavalkoinen ja kaunis <3

Kysyessäni hintaa myyjä totesi sen olevan viimeinen kappale ja alennuksessa! Jihuu!
Hinnasta oli otettu 20 euroa pois, joten en kehdannut edes alkaa tinkaamaan ;) 

Kyseessä on ruotsalaisen SPIRA Inredningin-tarjotin ja heidän kuviointi miellyttää silmääni. Tekisi mieli hankkia mätsäävät tyynyt aurinkotuoleihin, mutta taidan tyytyä vielä taiteltuihin pyyhkeisiin ;)

Tänään tarjotin pääsi ensimmäistä kertaa paikalleen eli toimittamaan pöytätason virkaa Askon ympärikäännetyn korin päällä. Uskon että tarjotin tulee olemaan käytössä ympäri vuoden.
Mitä tykkäätte?










Tänään oli kyllä upea ilma ja oikea kesäpäivä. 

Meillä on meneillään "pienimuotoinen" salaojaremppa. Vaikka talo on vasta 10-vuotta vanha, niin edellisen omistajan aikana koirat ovat kaivaneet niin paljon ja laajasti talon seinämiä, että maa-ainekset ovat sekoittuneet ja osassa taloa jopa pilkotti styroksit näkyvissä. Puhumattakaan siis siitä että kaikkialla multa ja nurmikko oli talon seinässä kiinni! Niinpä korjaamme taas kaiken. Minä olen vastannut 3000 kg soran kärräämisestä sokkelin viereen :D Emme ole siis ehtineet aurinkotuoleihimme, vaikka ne niin kovasti tänään kutsuivatkin ;) Huomenna viides ja toivottavasti viimeinen päivä kaivamista ja soran kärräämistä!!! 

Öitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttejanne innolla odottaen :)