kollaasi

kollaasi

perjantai 7. elokuuta 2015

Pienen pojan ristiäiset


Hej hej!

Pari viikkoa vierähtänyt kuin siivillä. Teemme pihassa pientä kasvojen kohotusta, johon kuuluu mm. jyrkän rinteen porrastaminen kiviaskelmilla ja upotettujen spottien asennus terassin kattoon. Tähän mennessä onnistunut paremmin kun olisimme uskonut. Laitan kuvia viikonlopun aikana, kun saamme  valmista. Töitä on saanut tehdä ihan tosissaan, joten on ihanaa kun juhlat välillä katkaisee arjen.

Viime viikkoina ja kuukausina muutamat rakkaista ystävistäni ovat saaneet elämäänsä uuden perheenjäsenen ja ristiäisiä riittää. Ihania juhlia ja supersöpöjä vauveleita <3

Nappasin viime viikonlopun ristiäisissä muutaman kuvan. Herkkupöytä oli vertaansa vailla!
Eteiseen oli rakennettu söpö taulu, jossa oli pikkuprinssin kuvia ihan ultrasta lähtien ja pöydän edessä kuohuva-tarjoilu, alkoholittomana tottakai :) Nimeä saatiin arvuutella taulun päällä olevista neljästä tähdestä, johon ristäisten edetessä kirjoitettiin se pitkään varjeltu nimi. Hauska idea :)

Upeat juhlat oli ja kuvat kertoo mielestäni enemmän kun tuhat sanaa, siispä tuhat kuvaa ;)











Herkkuja herkkuja...







Kakuista nimet käsitelty pois


Makuvedet olivat kaunis ja ihanan makuinen lisä tarjoiluun!





Nousiko ruudun toisella puolella vesi kielelle? 
Itsellä ainakin tulee ikävä pöydän antimia, mutta onneksi tänäkin viikonloppuna on kahdet juhlat.  Täytyy ottaa arki vähän tiukemmalla ruokavaliolla, kun niin monena viikonloppu herkutellaan :)

Ja arvatkaa mitä!!! Koiranpentumme pitäisi saapua tulevana tiistaina. Odotamme jo niin innolla etten osaa sanoin kuvailla. Älkää sitten pelästykö kun seuraavat 200 postausta on pennustamme :D

Nyt unille että jaksamme aamulla taas herätä ajoissa marjaan, torille ;)

<3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttejanne innolla odottaen :)