kollaasi

kollaasi

sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Ensimmäinen äitienpäiväni

Voi tätä ihanuutta!

Ihka ensimmäinen äitienpäivä <3



Aamu alkoi meillä sillä, kun mies hilppasi Victorian kanssa olohuoneeseen leikkimään ja minä sain nukkua muutaman tunnin pidempään kaikessa rauhassa.
Kymmenen aikaan, kun lopulta sain kammettua itseni ylös sain maailman söpöimmän äitienpäiväkortin, jonka mies oli askarrellut lauantai aamuna... aaaw <3

Oli kuulemma painettu kädet painomusteeseen... onneksi en ollut näkemässä :D

Sitten oli lähtö brunssille, jossa unohdin kuvata kokonaan. Vohveleita kermavaahdolla ja mansikoilla <3 Unohtamatta tietty suolaisia herkkuja.

Muuten äitienpäivämme meni pihalla haravoidessa ja vaunulenkillä käppäillessä. Yhteispäikkärit oli myös parhautta.  Illansuussa kävimme vielä pyörähtämässä miehen vanhemmilla.

Rakkain maailmassa <3 
Mutta mitä äitienpäivä ja äitiys sitten minulle merkitsee?

Äitiys on minulle tärkein asia maailmassa.
 Koko elämäni olen tiennyt haluavani olla äiti.
Oman äitini menetin jo 12-vuotiaana, joten äitienpäivät on ollut aika haikeita siitä lähtien.
Tänä vuonna sitä haikeutta ei ollut. Tänä vuonna en tainnut kertaakaan miettiä hiljaa mielessäni että juhlikaa te vaan kun teillä on vielä äidit keitä juhlia. Tänä vuonna sydämen täytti ilo, kiitollisuus ja rakkaus. Oma pieni rakkaus on muutamaa viikkoa vajaa vuoden ikäinen ja sellainen hymytyttö, halailija ja pussailija, että oksat pois.

Äitiys tarkoittaa minulle sitä, että olen jollekkin ihmiselle se tärkein. Se tarkoittaa pyyteetöntä rakkautta ja huolenpitoa ja aina avointa syliä. Ilon ja surun kyyneileitä ja liikutuksen kyyneleitä jos nyt ei päivittäin, niin viikoittain ainakin.



Äitiys tuo mukanaan myös toisen puolen. Loppu elämän kestävän huolen siitä onko lapsella kaikki hyvin. Välillä tuntuu, että itselläni se on ehkä hieman ylikorostunut, koska vieläkin joskus salaa varmistelen esim nukkuvan vauvan hengitystä ja pelkään kaatumisia enemmän kun pitäisi.
Mutta se fiilis kun pelkää menettävänsä vauvansa (niinkuin meillä Victorian ensimmäisinä päivinä kävi) saa hurjat haavat sydämeen, mitä ei niin vaan korjatakkaan...Myös tietysti kun on elämässään nähnyt jo tosi paljon kuolemaa ihan veljestä ja äidistä lähtien niin ymmärtää elämän arvokkuuden ja haurauden.

Vaikka äitiys on rajoittanut elämääni aika paljon (koska olimme niin meneviä ennen lapsia) niin en koskaan voinut kuvitella olevani näin onnellinen mitä nyt olen, koska saan olla tuon pienen täydellisen tytön
äiti  

<3

Onnellista äitienpäivää kaikille äideille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttejanne innolla odottaen :)