kollaasi

kollaasi

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen ja lapsiportti pohdintaa.


Noniin, nyt alkaa olla "lomat" vietetty ja paluu arkeen edessä. 
Voisin niin tottua lomailuun ja kotoiluun :D

Meillä tämä neljäpäiväinen vierähti työn touhussa. Isoveljeni nimittäin soitteli pari viikkoa sitten ja kyseli, josko heidän esikoisen ristiäiset vietettäisiin meidän kotonamme. 
Tottakai suostuin heti!

Samalla sekunnilla pieni remppakärpänen istui olkapäälle ja aloin miettimään saisiko keittiön tehtyä siksi ;) Eipä saa ei! 
Joten päätimme että teemme yläkerran olohuoneen ja vaatehuoneen täysin valmiiksi asti niin ettei pieninkään yksityiskohta jää kesken. Se on muuten yllättävän hankala lupaus pitää, koska aina tuppaa jäämään joku nurkka vaiheeseen, kun kotona remontoi.

Nyt onneksi isoveljeni siirsi juhlia parilla viikolla jotta perhepappimme pääsee paikalle. Minä sain huokasta helpotuksesta... lasikaiteen lasit olisivat meinaan saapuneet kaksi päivää ennen juhlia vanhalla aikataululla :D

Lomien aikana valmistui tosiaan edellisessä postauksessa esitelty vaatehuone ja eilisen ja tämän päivän puuhasimme yläolkkarin kanssa. Saimme seinät aika pitkälti maalausvalmiiksi ja homma jatkuukin huomenna töiden jälkeen... 

Nyt täytyy vaan hokea itselleen että pian se on taas tehty ja voi nauttia lopputuloksesta! 
:)



Mietimme myös viikonloppuna lapsiporttien hankkimista koska nykyään niin usein lapsia meillä kyläilee. Googletimme tooosi kauan ennenkun törmäsin sellaiseen, minkä voisin asentaa juuri rempattuun seinään. Meille on pääasia että portti on mahdollisimman huomaamaton kun ei ole käytössä ja turvallinen ja "moderni" avattuna ollessaan. 

Villa Kivitalo blogi oli myös esitellyt portin ja siellä siihen viimeistään rakastuin. Meillä kun on todella samanlaiset talot ja maut niin silloin se sopii meillekkin :) 

Tämä kuva on Villa Kivitalo blogista

Portti avattuna. Kuva jälleenmyyjän sivulta.

Eikös ole upea, moderniin tilaan sopiva lapsiportti ja ajaa asiansa tekemällä kolmesta portaikostamme turvalliset.

Ihanaa viikonjatkoa ja onneksi huomenna on jo tiistai ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttejanne innolla odottaen :)