kollaasi

kollaasi

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

2017



Otsikko jo saattaa kertoa, että kirjoitus on tämän vuoden suunnitelmista, haaveista ja toiveista.

Ensimmäisenä aloitan sillä mikä on joka päivä ja joka hetki mielissä, eli ne terveellisemmät elämäntavat, huoh. Se joka vuotinen projekti. Vai osaako joku aloittaa tammikuun miettimällä, että "tänä vuonna en kyllä syö yhtään terveellisemmin kun viime vuonna" ;) 

No mistään laihdutus-projektistahan tässä ei ole kyse, koska kuitenkin Victoria on vielä lähes täysimetyksellä ja se pääasiana mennään. Kuitenkin haluan lisätä marjoja ja kasviksia jokaiseen päivään ja vähentää sokeria ja mikä sen parempi aika kun tammikuu :)  

Herkku smoothiet <3
Lisäksi on ihanaa nyt kun meillä on sellainen parin ihmisen vauvapiiri, joiden kanssa tätä projektia kuljemme. Mukavaa kun on ystäviä ympärillä, joilla samat ajatukset, ja osa myös imettää edelleen eli samat elämäntilanteetkin.
Tavoitteet onkin sitten ihan erilaisia, on pientä kiinteymistä kaipaavia, muutamaa kiloa kesän häihin pudottavia, isompaa pudotusta kaipaavia ja ihan vaan ruokavalion puhdistusta kaipaavia. 
Ei haittaa yhtään vaikka tavoite ei ole sama kunhan vaan tuetaan ja stempataan ja ollaan toisiamme varten silloin tavoitettavissa, kun apua kaivataan <3

Haluaisinkin pyytää teiltä ihanilta blogini lukijoilta pientä palvelusta :)  

Yksi porukkamme ystävistäni kirjoittaa tulevan kesän häistä hääblogia ja hänet on valittu Vuoden 2017 hääblogi-kilpailun finaaliin. Toivoisinkin, että mahdollisimman moni löytäisi tiensä TÄNNE ja äänestäisi ystäväni blogia, Never. Say "never", tässä kilpailussa. 
Kiitos teille jo etukäteen <3  
Äänestysaikaa on vaan 15 tammikuuta asti, joten kipikipi äänestämään :)

Never. Say "never-blogi käsittelee tietysti häitä mutta vaikka et olisi menossa naimisiin niin löytyy blogista myös hauskasti kerrottua perhe-elämää ja pienten lasten arkea ynnä muuta eli sopii myös jo naimisissa oleville :)

Vuoden ensimmäiset tulppaanit <3 

Sitten muihin suunnitelmiin...

Se töihin paluu... se häämöttää jo reilun kahden kuukauden päässä, kun virallinen äitiyslomani loppuu ja suunnitelmissa olisi palata ainakin lyhyempää viikkoa tekemään silloin. Mutta, mutta... en voi sanoa että helppoa se olisi. Nyt jo ahdistaa ajatus, että joudun jättämään pienen rakkaani jonkun toisen hoidettavaksi. Olemmehan olleet tähän 7 kuukauden ikään mennessä ruhtinaalliset 4-5 tuntia erossa toisistamme. 
Pääsuunnitelmana meillä on ollut hankkia au-pair, mutta on kyllä tullut selväksi kuinka hankalaa se on. Lisäksi tätini eli V: "mummu" on luvannut harkita josko hän hoitaisi maanantaisin hoidon. Tämä olisi kyllä huippu ratkaisu. Viimeisenä vaihtoehtona, minun kotona olon lisäksi tietty on perhepäivähoito, mutta sitä haluan harkita vasta Victorian ollessa yli vuoden ikäinen. Haluan että hän pystyy selvemmin osoittamaan mitä haluaa ettei vieraan ihmisen tarvitse arvailla onko murullani nälkä vai halipula. 
Mitäs te olette mieltä näin pienen hoitoon laittamisesta?

Tässä odotellaan laivaan pääsyä auto chek-in:issä rakkaiden kanssa.


Töissä taas on niin monta projektia odottamassa, että ne eivät ole varmaan valmiita edes vuoden loppuun mennessä. Nytkin puheluita tulee sieltä enenemässä määrin (perheyrityksen huono puoli) ja kovasti jo kysellään, koska olen taas remmissä mukana. Joskus tuntuu että koko pulju on 
On hold-tilassa minun poissaollessa, huoh!

Miehellä työkuviot on myös aika kovatahtisia ja vuodelle 2017 toivon ainoastaan, että työt jatkuisivat hyvin ja mielellään ilman burn-out:tia. Tässä perheessä me ei osata toivoa päivien lyhentymistä tai vähempää työmäärää. Sen siitä saa kun kasvaa yrittäjien mukana :D  Pitää yrittää parhaansa mukaan tukea ja tehdä terveellistä ja ravitsevaa ruokaa, kun mies tulee illalla töistä kotiin. Liikuntaa tietty unohtamatta eli vaunulenkkejä ainakin tiedossa miehelle (ja mulle) viikonloppuisin :D 


Palaillaan pian ja älkäähän unohtako äänestää!!! 

Ps. Alkuvuodesta tulossa myös mahtava arvonta, joten olkaahan kuulolla <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttejanne innolla odottaen :)