kollaasi

kollaasi

torstai 5. tammikuuta 2017

Joulu ja uusivuosi puolivuotiaamme kanssa

Heippa ja ihanaa vuotta 2017.

Nyt on kyllä postaus kestänyt ikuisesti! Otsikko on vaihtunut joulun odotuksesta, jouluntoivotukseen ja välipäivien viettoon... onneksi ei kuitenkaan loppiaiseen asti tarvinnut odotella että ehtii julkaisemaan :D
No kuitenkin...

Miten teidän joulu ja uusivuosi sujuivat? 


Meidän meni nopeasti ja aika hulinassa kun sukulaiset kokoontuivat meille ja lapsia oli 
kolme(kymmentä). Välillä oli aika meno päällä ja desibelit rikkoutuivat mutta ihanaa silti viettää rakkaiden kanssa tätä juhlaa.


Olen super jouluihminen mutta tänä vuonna en saanut lähellekkään niin paljoa aikaiseksi kun aikaisempina jouluina. Keskeytyksiä ja häiriöö aiheutti meidän puolivuotiaamme :) 
Jäi kranssit tekemättä ja laatikot haettiin suoraan kaupasta ja pöydän herkut olivat huomattavasti yksinkertaisemmat kuin aikaisemmin... mutta silti tämä joulu oli elämäni paras joulu <3
Mikään ei voita tätä äitiyden tunnetta!







Herkkuja on jos jonkinmoista jälkiruokapöydässä.






Sininen hetki <3







Nauroin itsekseni kun yritin saada hyvää kuvaa tapaninpäivä-illalla tunnelmastamme mutta laitampa tähän blogikuva vs. realitykuva :D 




Kovasti yrittää puolivuotiamme päästä käsiksi varsinkin kaikkeen kiellettyyn :)
Saa olla kokoaika varomassa, ettei saa veitsestä otetta tai kippaa lautasta tai tämäytä lasiin juuri kun on juomassa...

Uutena vuotena kävimme vuorostamme sukuloimassa miehen vanhemmilla ja piipahdettiin V:n kummillakin kylässä. Vuoden vaihteen kuitenkin olimme ihan perheen kesken kotona ja ammuimme muutaman raketin ja sitten kömmimme koko porukka sohvan nurkkaan halailemaan ja pussailemaan...vauvaa. :D




1.1.2017 Victorialle puhkesi myös ensimmäinen hammas <3

Voi sitä ilon määrää kun huomasimme että siellä se nyt vihdoista ja viimein pilkottaa! Kolme kuukautta on hampaat nyt vaivannut.
Ensimmäinen hammas tuli alas, keskelle.



Murumme on alkanut myös ruokailemaan enemmän mutta en voi kehua että olisimme sormiruokailleet paljoa, koska... no sitä sotkun määrää ei kestä tämän äidin hermot!

Ja oikeastaan olen tosi onnellinen jos muru oppii ensin syömään lusikalla syötettynä kunnolla ja sitten jatkamme taas sormiruokailun parissa. Tällä hetkellä nimittäin mikään ruokailu ei ole meillä in, koska tissi on ainoa mikä kiinnostaa. Suu menee kiinni ja pää kääntyy kun yrittää tarjota lusikkaa, huoh!
Maissinaksut olisivat kyllä mieleen ja niitä popsisi itse vaikka koko päivän.

Viime vuosi oli kyllä huikea ja elämäni paras, tottakai vauvan ansiosta mutta mahtui vuoteen paljon uusia ystäviä, ihania tapahtumia (muitakin kun vauva) ja paljon saavutettuja asioita.
Isoimpina asioina voisi mainita:

Valmistuminen Sisustussuunnittelijaksi
 Keittiöremontti
Sijoitusasunnon remontointi ja myyminen
Lastenhuoneen remontti.

Toivottavasti vuodesta 2017 tulee yhtä huikea. Vaikkakin hieman rauhallisempi vuosi olisi kyllä toiveissa :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttejanne innolla odottaen :)