kollaasi

kollaasi

perjantai 24. lokakuuta 2014

2 kuukautta jouluun on...

Tänään kun töissä aamulla vaihdoin päivämäärä-merkin 24 päivälle tuli oikein lämmin olo kehoon kun huomasi että on 24 päivä ja enää kaksi kuukautta jouluun <3 

Viikonloppuna annan itselleni luvan laittaa jotain pientä joulua kotiin, että päästään pikkuhiljaa tunnelmaan.

Olen aina ollut ihminen, joka alkaa jo marraskuussa hymisemään joululauluja ja kyynelehtimään jokaisesta ensihiutaleesta. Ystävätkin aina pilailevat kustannuksellani ja sanovat, että joulu aina räjähtää kotiini, koristelen kuitenkin eniten kaikista. Perheenkin kesken kokoonnumme melkein poikkeuksetta meille joulua viettämään. Meillä kun on joulumaa <3 No nyt kun ollaan muutettu tänä vuonna ja remppaa vielä tekemättä, alkaa pikkuhiljaa paniikki iskemään, ehdinkö tekemään kaiken valmiiksi, mutta silti rauhottumaan ajoissa jouluun... edellisjouluna päätimme vaihtaa laminaatit kahta viikkoa ennen ja jouduimme remppaan yötäpäivää, että saimme valmista. Nyt täytyy yrittää aloittaa ja lopettaa ajoissa :) Päättämättä on myös miten joulun koristelen. Olen ajatellut mennä pelkästään hopea-valkoinen linjalla ja hyvin pienillä joulunpunaisilla yksityiskohdilla... no ehkä vielä riittää aikaa päätökselle :)

Halloweenkin on jo ovella ja tuntuu että tänä vuonna skippaan sen juhlan... kaikkea kun ei ehdi millään! Ehkä pari oranssia kynttilää ja kurpitsa ulkorappusille :)

Mutta joo... yritän nyt olla kirjoittamatta jokaista päivitystä joulusta ja keskittyä muuhunkin vaikkakin hyvin pian päässä alkaa soimaan joululaulut repeattina :D

Tänään muuten oli Tampereelle Kantriinaan saapunut Riviera Maisonin joulukoristeet mutta en ehtinyt vielä käymään. Katsotaan jos huomenna ehdin poikkeamaan. Voisi muutaman kuvankin sieltä nappasta! Ja Nokialla, Eveliinan talossa kävin myös työn lomassa pyörähtämään, mutta uusi RM:n kuorma saapuu kuulemma vasta ensi viikolla. Silloin siis uudelleen!

Hyvää yötä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttejanne innolla odottaen :)