kollaasi

kollaasi

tiistai 21. lokakuuta 2014

Ihastus ellei pakkomielle

Olen niin pitkään etsinyt meille uutta sohvapöytää tietämättä edes millaista haluan. Avoimin mielin hain ja kaikki vaihtoehdot käänsin. Yksi vaihtoehto olisi ollut valkoinen puinen pöytä, missä on lasin alla sellaiset säilytyslaatikot, joihin olisi sitten saanut valoja ja erilaisia koristeita laitettua. Harkitsin jopa jo ostoa, kunnes huomasin että Boknäs tekee myös sohvapöytiä. Ja valinta oli selvä. Sellaisen haluan!!!
Vanha pöytäni lähti päivässä kiertoon tori:ssa (kuva alla) ja mattokin ehti jo vaihtua kun löysin ihanan pehmeän karvamaton tilalle ja tämä matto lähti varastoon odottamaan uutta kotia :) Ja uudelle pöydälle paikka on valmis!  
Kaikki lähti siitä kun...
Kiertelimme kesällä Kotivisio messuilla ja ostin sieltä kaksi upeata Boknäs:in lasipöytää. Toinen on matala, neliön mallinen ja toinen korkea, pitempi malli. Jäin kerrasta koukkuun näihin ihanuuksiin, vaikka toinen ei ole vielä edes kunnolla omaa paikkaansa talostamme löytänyt. Nyt sitten samaa sarjaa olisi saatava, sohvapöydän muodossa. Ainoa ongelma on, että missä on messualennus?!?  
Kuvia laitan näistä kotona olevista tulevissa postauksissa...  


Mutta sitten asiaan... tähän upeaan himoitsemaani sohvapöytään... aaah! 


Linkki sivuille mistä tuotteen löytää. Myymäläkin olisi Tampereella, mutta en taida uskaltaa mennä edes katsomaan. Vähän sama kuin menisi katsomaan koirapentuetta niin, että pentuja on vielä vapaana :) Ihan vaan katsomaan ;)


Meillä on kotona aika iso remppa meneillään ja nyt kun on lattiat vaihtumassa valkoisiksi, haluan eroon kaikista muista tummista väreistä, paitsi keräämästäni Hülsta nro 7-sarjasta, missä yhdistyy korkeakiilto-musta ja pähkinä. Ne on niin ajattoman kauniita että tuskin kyllästyn ikinä. Jos joku haluaa kurkata Hülstan huonekaluja löytyy esittelyvideo seuraavasta linkistä :)

https://www.youtube.com/watch?v=azNT-1PRu_0

Nyt hipsin nukkumaan, jotta jaksan taas aamulla mennä tienaamaan tulevaa sohvapöytääni :) Mutta ihanaa että nyt on päätös tehty. Jouluksi kun on pöytä oltava ja väliaikaisratkaisut eivät ole minun juttuni. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttejanne innolla odottaen :)