kollaasi

kollaasi

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Sunnuntai, mikä ihana syy...

<3 Harvinaisen ihana viikonloppu <3

Teimme paljon hommia mitä oli jäänyt rästiin jo viikkoja. Perjantaina kyhäsimme To Do-listan ja aloitimme kohta kohdalta laittamaan näitä pikkuasioita kuntoon. Sain vessaani valon!!! Kuinka pieni asia, mutta vaikeuttaa elämää aikas paljon kun puuttuu :D Ja keittiössämme liesituulettimesta oli jäänyt alkuaan talon rakentajilta asentamatta takaiskuventtiili ja kylmä ilma oikein virtasi taloomme liesituulettimesta. Mutta ei enää! Nyt sekin on purettu ja venttiili asennettu ja kasattu uudelleen. Kellariimme myös valmistui pienoinen kotisali ja sieltä puuttui valokatkaisijat ja nyt nekin on  paikallaan. Ja kaiken kukkuraksi autotallin siivous... siinä vasta urakka! Nyt saamme taas automme talliin ja lähdettyä lämpimästä aamuisin töihin <3 Pieniä elämän luksusasioita <3

Tänään aloitimme päivän aamupala smoothiella ja lenkillä koiramme kanssa ja seuraavaksi suuntasimme Stokmannille lounaalle syömään lohisoppaa. 


Samalla reissulla löysin niin ihanan Pentikin joulupuun ja vaikka olin luvannut itselleni etten osta mitään niin tämä oli pakko saada, varsinkin sen jälkeen kun kysäsin myyjältä onko näitä vielä paketissa ja hän totesi tämän olevan viimeinen kappale... olin myyty! 

Kotona sitten laitoin muutamia pieniä joulujuttuja kotiin. Valotähdet pääsivät valaisemaan 
ikkunaa ja joulupuu olkkarin pöytää.  Kuvat eivät kylläkään tee oikeutta tälle kaunokaiselle, luonnossa  kristallit välkehtii niin upeasti.
Niin tunnelmallista <3 







Nyt vielä illalla sauna ja sohvalle Riviera Maisonin valkoisen torkkupeiton alle katsomaan Beverly hillsin täykkäreitä ja kirjoittamaan blogia rakkaan koirani kanssa <3 
Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttejanne innolla odottaen :)